Siwa Lähemäki

Penis pituus iso mulkku pillussa

Posted on 18/07/2017 by Tiffanie Sapienza  

Naisille annettiin tehtäväksi piirtää mielestään täydellisen peniksen kuva. Enemmän naiset on tyytyväisiä paksuudesta kuin pituudesta. Ton yhden mielestä ilmeisesti kaikki ranskalaiset on mulkkuja. 8 10 inchiä eli cm, noin % miehistä maailmassa on noin iso penis. uudella miesystävälläni on todella iso. menneenä viikonloppuna Näissä asennoissa menee helposti liian syvällä, jolloin tökkää kohdunkaulaan tai pillun pohjaan. Sen pituus /syvyys ei muutu mihinkään, eikä leveyskään. Iso penis - lahja vai kirous?. Kysymys kuuluu lyhykäisyydessään voiko penis olla liian iso ja jos voi niin minkä mittainen on liian iso penis? Pituutta oli valehtelemassa yli kolmen nyrkin pituuden. Ei ole liian isoja peniksiä - on vain liian pieniä pilluja.

Porno raiskaus alastonsuomi video

Etusivu » Keskustelut » Keho » tämän takia pitkät miehet haluavat lyhyen naisen ja toistepäin! Alkuperäinen kirjoittaja Rätti Väsynyt:


ja kenelläpä julkkiksella on iso penis? vanha legenda kertoo että spedellä oli tosi iso, se on yks asia mitä julkkikset ei saa eli isompaa mulkkua, pillua nykyään. Naisille annettiin tehtäväksi piirtää mielestään täydellisen peniksen kuva. Enemmän naiset on tyytyväisiä paksuudesta kuin pituudesta. Ton yhden mielestä ilmeisesti kaikki ranskalaiset on mulkkuja. 8 10 inchiä eli cm, noin % miehistä maailmassa on noin iso penis. Mitä mieltä naiset olette, onko iso penis hyvä vai huono juttu? . Ja tuo pituus, onko tuo pituus niin tärkeä? miehelläni on 16 cm ja hyvin riittää. Nuorena poikana, kun en ollut vielä saanut pillua, leveilin isolla Vasta panemaan alettuani tajusin, että iso mulkkuni ei välttämättä ole hyvä juttu ollenkaan....


On myös välillä piristävää kuulla käyttäjien omia hauskoja kokemuksia elämästä. Haluan isomunaisen miehen, en ole koskaan kokenut! To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video. Homo ei ole sellaisen naisen kanssa. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä. Mutta mittojen suhteen paksuus on tärkeämpää kuin pituus. Kai se mahdollista on jollain toisella, mutta tuntuu hassulta, että paksuus koituisi ongelmaksi. Perusmuna on senttiä. Seuraava siunaili ensin pitkään ja raakui suoraa huutoa, kun aloin painamaan kalua sisälle.
Suomi treffit haku naisen itsetyydytys


Kai pitkäkin, mutta paksuutta ainakin riitti. Ei olekaan, mutta moni mies kuvittelee niin, koska ilmoittaa aina vain kalunsa pituuden, kun puhutaan koosta. Hänelle on jo yläkoulusta asti vittuiltu peniksensä suuresta koosta, ja vittuillaan edelleen. Seksikumppanit ovat aina sanoneet pituudesta ja paksuudesta, että kuhan paikat täyttyy se on tarkeintä. Keskustelu Yleistä keskustelua Ruoka. Päävalikko Raskaus Vauvakuume Ovulaatiolaskuri Raskauslaskuri Raskausviikot Synnytys Synnytystarinat Nimet Nimipäiväkone Tilaa odottajan uutiskije Vanhemmuus Arki Kasvatus Koti ja DIY Parisuhde Perhesuhteet Ruoka Tarinat Terveys Vapaa-aika Vauva ja taapero Hankinnat Apua Vauva itkee Imetys Uniongelmat Uhmaikä Teini-ikä Jaksaminen Erityisyys Blogit Havaintoja parisuhteesta Mirvan menomatkat Puhu muru Tiitukatriina Blogiyhteisö Blogiyhteisön säännöt Osallistu Keskustelu. Uotisella on järkyttävän kokoinen meisseli..