Siwa Lähemäki

Suomi pillu iskelmäbaari riihimäki

Posted on 07/04/2017 by Rolande Bunn  

Alkusarjan ottelut ja osa sijoituskamppailuista pelataan Suomen upeimmalla hiekkarannalla Yyterissä, Pori, Lisää tapahtuma .. Bulgaria, Sunny Beach, Riihimäki, Lisää tapahtuma · Bulgaria - Kultahietikko .. Iskelmä Baari =) Tampere, Lisää tapahtuma suorintä tietä sinne mistä saa pillua=-) Simo, Lisää tapahtuma. Alkusarjan ottelut ja osa sijoituskamppailuista pelataan Suomen upeimmalla hiekkarannalla Yyterissä, Pori, Lisää tapahtuma · allright ja bike . bändikämppä, Riihimäki, Riihimäki, Lisää tapahtuma · Bangkok Iskelmä Baari =) Tampere, Lisää tapahtuma suorintä tietä sinne mistä saa pillua=-) Simo, Lisää tapahtuma. Iskelmäbaari Riihimäki, Riihimäki. 1,7 t. tykkäystä. Kaupungin menevin yökerho palvelee Sinua perjantai- sekä lauantaiöisin. Vauhtia pitävät yllä DJ tai....

Menkat myöhässä 2 viikkoa kupittaan urheiluhalli kuntosali

Melko iäkästä väkeä kerää, mutta kyllähän nuita tyttelyitä katselee mielellään. Olosta päätellen meni myös muutama Auringon lasku ja Lallin kumatus. Kunhan ei paikkaa valtaisi "nuoriso". Mielestäni Iskelmäbaarissa on se hyvä puoli, että karaoke on toisella puolella kuin itse tanssipuoli. Vastaa alkuperäiseen viestiin iskelmä-baari Karaoke on näköjään tarkoitettu henkilökunnalla ja heidän kavereille.

iskelmä-baari .. Ainakin ennen aiheuttivat yhdessä pahennusta ympäri suomen, Iskelmä-baari on yksi Riihimäen likasimmista baareista. Alkusarjan ottelut ja osa sijoituskamppailuista pelataan Suomen upeimmalla hiekkarannalla Yyterissä, Pori, Lisää tapahtuma · allright ja bike . bändikämppä, Riihimäki, Riihimäki, Lisää tapahtuma · Bangkok Iskelmä Baari =) Tampere, Lisää tapahtuma suorintä tietä sinne mistä saa pillua=-) Simo, Lisää tapahtuma. Iskelmäbaari Riihimäki avoinna PERJANTAISIN JA LAUANTAISIN klo ! Meillä voit näyttää taitosi karaokessa tai laittaa jalalla koreasti! Joka ilta DJ..

Sielä saa aikaa vierähtämään aina melko tovin. Taitaa tanja kinuta ilmasta viinaa: Klikkaamalla sivustoa tai selaamalla sitä annat meille luvan kerätä tietoja Facebookissa ja sen ulkopuolella evästeiden avulla. Itse käyn yleensä pääkaupunkiseudulla, mutta muutama viikonloppu on vierähtänyt iskelmässäkin ja on se kyllä tunnelmallinen ja kiva lisä riihimäen mätään. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Oli kavereita tai ei. Jokainen saa mölistä tai omasta mielestään laulaa kotonaan, mutta baarissa kuunnellaan oikeaa musiikkia ja laulua.
Liikuntamaailma nokia haaga heli


Mielestäni Iskelmäbaarissa on se hyvä puoli, että karaoke on toisella puolella kuin itse tanssipuoli. On hyvä paikka kyllä! Luulen että karaokebaarissa käy ihmiset jotka haluavat laulaa Sopii minulle kun en itse nykymusiikista niin kovin välitä. Taitaa tanja kinuta ilmasta viinaa: